ESITTELY

KOULUTTAJAESITTELY / Sanna Hovila

Vuosien ajan kouluttanut ja kilpaillut agilityssä. Arvokisatasolla kilpailemisen jäätyä - kisakoiran Lorun menehdyttyä äkillisesti oli aika siirtyä valmentamaan yhä enemmän. Omaan pitkän taustan agilityn maailmasta ja olen kisannut lajissa arvokisatasolla (Maajoukkuekarsinnat, useat SM-yksilö ja joukkuekilpailut, piirimestaruudet jne). Kokemusta myös lainakoirien kanssa kilpailemisesta lagotosta - bordercollieseen.

Koulutuksissani käy paljon eri rotuisia koiria, eri taustoista. Nuorten koirien kanssa harjoitellaan paljon pohjataitoja, kun taas kokeneempien kisakoirien kanssa kiinnitetään huomio taitojen hiomiseen.

 Kouluttamisessa tärkeitä asioita on koiran ja ihmisen välinen yhteistyö - hetket yhdessä tehden. 


AGILITY

Olen pitänyt erilaisia klinikkakursseja mm. pujottelu, sekä virekoirille suunnatun leiripäivän - keskittyen erityisesti korkea vireisten koirien työskentelyyn ja optimivireeseen. Omaa osaamisaluetta ovatkin erityisesti innokkaat - korkeavireiset koirat.

HOOPERS

Hooperskoulutuksissani käy kotikoirista - urheilukoiriin. Agilityn kautta myös urheilukoirien kanssa työskentely on tuttua. Hoopersissa koirakoiden taustat voivat olla eri lajien parissa mm. rally-toko, toko, nosework, paimennus, agility, pk-lajit. Koulutuksissani käy laajasti eri rotuisia ja kokoisia koiria. 

TOIMINIMI Mindsparkle / Sparkletraining

Mindsparkle tulee kiinnostuksesta urheilijan psyykkiseen valmennukseen. Taustalla onkin yliopisto-opintoja aiheesta. Mindsparkle koulutukset keskittyvät urheilijan hyvinvointiin, tavoitteiden asetteluun sekä muihin motivaatioon liittyviin asioihin. 

SparkleTraining keskittyy valmennuksiin koirien kanssa. Tällä hetkellä SparkleTraining lajeina ovat agility ja hoopers.


Urheilussa, haluan pitää mukana ilon kipinän. Koulutuksissa pyrin samaan koirakoiden taidot esille, sekä yhteistyötä eteenpäin.

PALAUTEET KOULUTUKSISTA 
VUOSI 2022

"Ihanasti otit useat ensikertalaiset hanskaan ja bongasit hyvin mitä minkäkin koiran kassa alkeissa kannattaa alkaa tehdä. Jokaiselle siis omia juttuja, niin hyvä!"

"Kiitos Sanna kun ollaan saatu sinun hyviä oppeja ja menty huimasti eteenpäin. " Pienin askelin" ja ilman sinua olisi jäänyt tämä niin mahtava oivallus toteuttamatta. Olet taitava opettaja ja osaat hienosti lukea koirakoita. Ihanaa saada olla sinun koulutuksessa."

"Oli ilo löytää sinun kursseille- suosittelen sinua lämpimästä muillekin."

"Mahtavat treenit ja niin ihanan positiivinen ja kannustava kouluttaja - tätä todellakin lisää!"

"Kiitos , laji alkoi kiinnostamaan ja koulutettu hyvin!"

Aikaisempia palautteita

"Kiitos kurssista! Tää oli just se, mitä me tarvittiin ja saatiin tästä enemmän irti, kuin osasin kuvitellakaan! Vaikka odotukset olikin korkealla, me lennettiin niiden yli! <3 "

"Olen rakastanut joka hetkeä! Koulutuksen tyyli on selkeä ja innostava. Pätkissä tekeminen tukee koiran jaksamista ja ihmisen oppimista. Kiitos!"

"On ollut huipputreenejä, ihanan kannustava ilmapiiri. Vaikka lähdettiin treeneihin ajatuksella, että pieni pää, pienet kyvyt, on koirasta löytynyt ihan uusia asioita ja taitoja"

"Kiitos hyvistä valmennuksista! Joka kerta oppii uutta!"

"Sanna, en kestä miten kivaa tuo hoopers oli! Kiitos!"

"Sannalla olikin kivoja ohjauskuvioita - jommoisia ei tule itse ikinä suunniteltua!"