ESITTELY

KOULUTTAJAESITTELY - Sanna Hovila


AGILITY

Agilitykoulutuksissani käy möllikoirista - 3 luokan kisakoiriin. Omaan pitkän taustan agilityn maailmasta ja olen kisannut lajissa arvokisatasolla (Maajoukkuekarsinnat, useat SM-yksilö ja joukkuekilpailut, piirimestaruudet jne). Kokemusta myös lainakoirien kanssa kilpailemisesta lagotosta - bordercollieseen.

Olen pitänyt erilaisia klinikkakursseja mm. pujottelu, sekä virekoirille suunnatun leiripäivän - keskittyen erityisesti korkea vireisten koirien työskentelyyn ja optimivireeseen. Omaa osaamisaluetta ovatkin erityisesti innokkaat - korkeavireiset koirat.

HOOPERS

Hooperskoulutuksissani käy kotikoirista - urheilukoiriin. Agilityn kautta myös urheilukoirien kanssa työskentely on tuttua. Hoopersissa koirakoiden taustat voivat olla eri lajien parissa mm. rally-toko, toko, nosework, paimennus, agility, pk-lajit. Koulutuksissani käy laajasti eri rotuisia ja kokoisia koiria. 

TOIMINIMI

Toiminimeni on Mindsparkle & SparkleTraining. Mindsparkle tulee kiinnostuksesta urheilijan psyykkiseen valmennukseen. Taustalla onkin yliopisto-opintoja aiheesta. 

SparkleTraining keskittyy valmennuksiin koirien kanssa. Urheilussa, haluan pitää mukana ilon kipinän. Koulutuksissa pyrin samaan koirakoiden taidot esille, sekä yhteistyötä eteenpäin.

PALAUTEET KOULUTUKSISTA

"Kiitos hyvistä valmennuksista! Joka kerta oppii uutta!"

"Kiitos koulutuksesta, oli mielenkiintoista ja antoisaa! :) "

"Kiitos tämänpäiväisestä, oli todella hyvä koulutus! :) "

"Sanna, en kestä miten kivaa tuo hoopers oli! Kiitos!"

"Sannalla olikin kivoja ohjauskuvioita - jommoisia ei tule itse ikinä suunniteltua!"

"Kiitos kurssista! Tää oli just se, mitä me tarvittiin ja saatiin tästä enemmän irti, kuin osasin kuvitellakaan! Vaikka odotukset olikin korkealla, me lennettiin niiden yli! <3 "

"Olen rakastanut joka hetkeä! Koulutuksen tyyli on selkeä ja innostava. Pätkissä tekeminen tukee koiran jaksamista ja ihmisen oppimista. Kiitos!"

"On ollut huipputreenejä, ihanan kannustava ilmapiiri. Vaikka lähdettiin treeneihin ajatuksella, että pieni pää, pienet kyvyt, on koirasta löytynyt ihan uusia asioita ja taitoja"

VUOSI 2022

"Kiitos ihanasta opetuksesta!!

"Kiitos Sanna, oli kyllä innostava lajiin tutustuminen"

"Kiitos, ihanan positiivista kouluttamista!"

"Mahtavat treenit ja niin ihanan positiivinen ja kannustava kouluttaja - tätä todellakin lisää!"

"Kiitos , laji alkoi kiinnostamaan ja koulutettu hyvin!"

"Ihanasti otit useat ensikertalaiset hanskaan ja bongasit hyvin mitä minkäkin koiran kassa alkeissa kannattaa alkaa tehdä. Jokaiselle siis omia juttuja, niin hyvä!"